“På egen hand kommer jag bara att skapa, och om det fungerar så fungerar det, och om det inte gör det kommer jag att skapa något annat. Jag har inga begränsningar för vad jag tror att jag kan göra eller vara.”

Oprah Winfrey


Framgång om du börjar, Framgång om du inte gör det! Feedback från tidigare deltagare har visat att det finns två versioner av framgång!

Den första är uppenbar. Framgång är att uppleva en otrolig resa av självupptäckt, arbeta för att identifiera marknadsmöjligheter, lära sig att bedöma marknadens livskraft och övervinna hinder för att starta och driva ditt eget företag!

Den andra versionen av framgång är att upptäcka att starta ett företag inte är för dig! Med detta sagt har de utvecklat en stark uppsättning entreprenörs-färdigheter, ökat sitt professionella förtroende och ökat sin anställbarhet, vilket i slutändan hjälper dem att hitta ett jobb och / eller vidareutbildning för att utöka sin verkliga potential.

Specifikt mål för onlinekurs

Onlinekursen Through Enterprise bygger upp professionella förmågor och  självförtroende – vilket ger dig möjlighet att engagera dig i ditt nya lokala samhälle.

Du kommer att bygga upp dina entreprenöriella och professionella kompetenser som hjälper dig att starta eget företag eller få ett jobb.

Kursinnehåll

Hur kan man ta Through Enterprise Onlinekurs?

Bläddra ner till länken och klicka på ”Ta GRATIS kursen online”. Det finns frågesporter, extra resurser och en diskussionsfunktion för elever att engagera sig i. Allt är  inkluderat i den kostnadsfria kursen!